Σε εξέλιξη οδικά έργα στην ορεινή Άρτα

dromos karaiskaki

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς στον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη όπου διαπίστωσε την πρόοδο των έργων στην επαρχιακή οδό Αστροχώρι – Μεγαλόχαρη.

Το έργο προϋπολογισμού 5,5 εκατ. € αφορά την κατασκευή – βελτίωση δρόμου μήκους 3,5 χλμ.

Επίσης ο κ. Ψαθάς επισκέφτηκε το έργο της βελτίωσης της οδού Μεσόπυργος – Αυλάκι (Όρια Νομού), που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης (ασφαλτόστρωση), καθώς έχουν κατασκευαστεί 3 χλμ κι απομένουν 1,5 χλμ περίπου ακόμα για τη σύνδεση με την ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Για το υπόλοιπο έργο ο Περιφερειάρχης κι ο Αντιπεριφερειάρχης έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις – όπου διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση – με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες στο Υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πίστωση που απαιτείται για την κατασκευή του.

Τα παραπάνω έργα αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής – που παρέμεινε για χρόνια σε μειονεκτική θέση – και διαθέτει ένα παρθένο και καθαρό φυσικό περιβάλλον και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, στοιχεία  που μπορούν να γίνουν μοχλός προόδου ώστε οι νέοι να παραμείνουν στην περιοχή και να δημιουργήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ