Σε εξέλιξη δειγματοληψίες και ιχνηλάτηση, η ανακοίνωση της επιχείρησης

test covid1

Σε εξέλιξη είναι από το απόγευμα της Τρίτης η ιχνηλάτηση μετά το θετικό κρούσμα που επιβεβαιώθηκε στα Γιάννινα καθώς το συγκεκριμένο άτομο σχετίζεται με παραλιακή επιχείρηση στην Θεσπρωτία.

Η επιχείρηση έχει αναστείλει την λειτουργία της, όλο το προσωπικό –πάνω από τριάντα άτομα- έχει τεθεί σε καραντίνα ενώ από χθες το βράδυ ξεκίνησε η δειγματοληψία στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Η λήψη δειγμάτων στο προσωπικό και σε στενές επαφές που ιχνηλατούνται είναι σε εξέλιξη και εντός της ημέρας αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα.

Όλος ο συντονισμός γίνεται από την Πολιτική Προστασία και τις υγειονομικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Ηπείρου και σε συνεννόηση με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον Υφυπουργό Νίκο Χαρδαλιά.

Στους χώρους της επιχείρησης έχει ξεκινήσει απολύμανση.

Η ίδια με ανακοίνωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα κάνει γνωστό ότι δεν θα λειτουργήσει κανένα τμήμα της σήμερα και αύριο.

«Λόγω απολύμανσης όλων των χώρων της Μικρής Άμμου όλες οι παροχές της επιχείρησης θα παραμείνουν κλειστές για δύο συνεχόμενες μέρες, την Τετάρτη και την Πέμπτη 19 και 30 Αυγούστου αντίστοιχα. Όλο το προσωπικό θα διεξάγει το τεστ ώστε να επιστρέψουμε ταχύτατα κοντά στους πελάτες μας. Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Ηπείρου και τους αρμόδιους φορείς για την άμεση αντίδραση και την βοήθεια που παρέχουν για να μπορέσουμε να είμαστε το συντομότερο ανοιχτοί για τους πελάτες μας. Για ακόμα μία φορά η Μικρή Άμμος δείχνει έμπρακτα ότι πάνω από όλα είναι η φροντίδα και η προστασία του πελάτη της ανταποδίδοντας την εκτίμηση των πελατών της από την Ελλάδα αλλά και από όλο τον κόσμο σχεδόν μια δεκαετία», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ