Σε εξαφανισμένο ναυτικό το πτώμα της Καστροσυκιάς

LIMENIKO1

LIMENIKO1Στο ναυτικό που είχε εξαφανιστεί στις αρχές Μαρτίου φαίνεται ότι ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε τυχαία την Κυριακή σε απόκρημνο σημείο στην παραλία της Καστροσυκιάς.

Το πτώμα εντόπισε ανάμεσα στα βράχια κάτοικος της περιοχής που περπατούσε στην παραλία και αμέσως ενημέρωσε την Ασφάλεια της Πρέβεζας και το Λιμενικό.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και το θέαμα αποτρόπαιο.

Τη Δευτέρα θα γίνει η νεκροψία νεκροτομή στα Γιάννινα, από την οποία θα προκύψουν στοιχεία για την ταυτότητα και τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του Λιμενικού, που έχει αναλάβει την υπόθεση, πρόκειται για τον ναυτικό που στις 5 Μαρτίου του 2012 έπεσε στη θάλασσα από το επιβατηγό πλοίο καταμαράν Ίλιον, 17 ναυτικά μίλια δυτικά της Κεφαλονιάς και έκτοτε αγνοείτο.

Επρόκειτο για τον 40χρονο, δεύτερο μηχανικό του πλοίου το οποίο την επόμενη μέρα εντοπίστηκε μεγάλο φορτίο από λαθραία τσιγάρα. Ένα μέρος της ποσότητας είχε κατασχεθεί ενώ ένα άλλο, κατά δήλωση μελών του πληρώματος είχε πεταχθεί στη θάλασσα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ήδη έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του άτυχου ναυτικού ώστε να μεταβούν στα Ιωάννινα και με εξέταση DNA να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ