Σε αστυνομικές υπηρεσίες ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης

aastianagnosta

aastianagnosta

Ζητήματα που σχετίζονται με την πορεία αναδιάρθρωσης της ελληνικής αστυνομίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων και συσκέψεων που είχε στα Γιάννινα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Ο κ. Αναγνωστάκης το βράδυ της Πέμπτης επισκέφθηκε τον Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς, ο οποίος αποτελεί μία από τις βασικές πύλες εισόδου της χώρας.

Νωρίτερα είχε σύσκεψη με την τοπική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού και τον αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γιώργο Παπατσίμπα.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν οικονομικά ζητήματα και ζητήθηκε η προστασία του χαμηλόμισθου προσωπικού από πιθανές, νέες μειώσεις αποδοχών.

Συνάμα έγινε εκτενής συζήτηση για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών και την διαχείριση των κατασχεθέντων οχημάτων που φυλάσσονται σε χώρους της αστυνομίας.

Στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου διαβιβάστηκε το καθολικό αίτημα των αστυνομικών για τοποθέτησή τους από τις καταργηθείσες υπηρεσίες, σε υπηρεσίες της επιλογής τους, όπως και στην κατηγορηματική θέσης της ΕΑΥΝΙ για την αύξηση των οργανικών θέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων λόγω της ιδιαιτερότητας της περιοχής και της βαριάς μορφής εγκληματικότητας που αντιμετωπίζει.
{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ