Σε 24ωρη λειτουργία το ΚΥ Καναλακίου

esi kentro igeias

Σε 24ωρη λειτουργία μπαίνει και πάλι το Κέντρο Υγείας στο Καναλάκι. «Πέντε χρόνια και έξι μήνες το Κέντρο Υγείας Καναλακίου ήταν ακρωτηριασμένο και παραγκωνισμένο», σημειώνει η Επιτροπή Αγώνα.

«Στην προσπάθεια μας αυτή πολλοί έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν μάταιο και γραφικό τον αγώνα μας. Όμως οι κάτοικοι του Φαναρίου στην πλειονότητα τους στήριξαν τις δράσεις μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάργας και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Πάργας κ.Ζαχαριά για την άμεση αντίδραση και τις καίριες και αποτελεσματικές ενέργειες του για τον κοινό μας στόχο. Την μάχη την κερδίσαμε, ο πόλεμος είναι μπροστά μας………

 Είμαστε εδώ για να προασπίσουμε και να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία του Κ.Υ. Καναλακίου. Επόμενος στόχος, 24 ώρη λειτουργία Κ.Υ. Πάργας», σημειώνεται στην ανακοίνωσή της.

Τα μέλη της Επιτροπής είναι οι: Παύλος Νάστας, Θωμάς Αναστασίου, Ανδρομάχη Δήμα, Γιώργος Δημητρίου, Θωμάς Ευθυμίου, Αγγέλικα Καλλώνη, Θεοδώρα Μπαζώρα, Γιώργος Χρηστάκης και Χρήστος Χριστοδούλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ