Σχολικό υλικό συγκεντρώνει ο Δήμος

DIDASKALIA

DIDASKALIAΑπό το Τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Αρταίων ανακοινώνεται ότι ξεκινάει από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, η συλλογή χρησιμοποιημένου σχολικού υλικού ή βοηθημάτων προηγουμένων ετών καθώς και όποιες προσφορές σε σχολικά είδη ( τσάντες, τετράδια, κασετίνες, ντοσιέ, στυλό, μολύβια, υλικά σχεδίασης και ζωγραφικής, επιτραπέζια παιχνίδια, κλπ. ) προκειμένου να διατεθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Στόχος της δράσης αυτής είναι η ανακούφιση οικογενειών της περιοχής μας που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους στα σχολικά.

Σ’ αυτούς τους κρίσιμους καιρούς καλούνται οι συμπολίτες μας να δείξουν για άλλη μια φορά έμπρακτα την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους, στηρίζοντας με την προσφορά τους αυτή την πρωτοβουλία. Είναι μια ευκαιρία και για τα ίδια τα παιδιά να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους και την ωριμότητά τους συμμετέχοντας σε τέτοιες κοινωνικές δράσεις.

Η συγκέντρωση του υλικού θα γίνεται από τη Δευτέρα 10-9-2012 μέχρι την Πέμπτη 20-9-2012 στο ισόγειο του Δημαρχείου, τις ώρες 08.00- 14.00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ