Σχολείο κλειστό, μαθητές στους δρόμους, αίτημα να φύγει η κεραία

asx keraies3

asx keraies3

Κλειστό έμεινε κατά την πρώτη ώρα, το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων, στην περιοχή των Λακκωμάτων. Μαθητές, γονείς και κάτοικοι, με μία συμβολική κινητοποίηση, διαμαρτυρήθηκαν για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας, σε πολυκατοικία που απέχει λίγα μέτρα από το σχολικό συγκρότημα, όπως και από τους δύο παιδικούς σταθμούς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε μεταφέρει τις αντιρρήσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ζητώντας την συμπαράσταση του σώματος στο αίτημα για απομάκρυνση της κεραίας από μία περιοχή με σχολικές μονάδες αλλά και το Πάρκο Κουραμπά, όπου και πάλι συγκεντρώνονται παιδιά.

asx keraies2

Σήμερα ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Τσόδουλος, ζήτησε την ευαισθητοποίηση της εταιρίας απέναντι στο αίτημα για διασφάλιση της ποιότητας ζωής.

Στο θέμα των κεραιών που τοποθετούνται σε πολλά σημεία της πόλης ανέδειξε και η Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Λουκία Κίτσιου, ενώ δίπλα στους διαμαρτυρόμενους γονείς βρέθηκαν κάτοικοι των Λακκωμάτων, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και αρκετοί ένοικοι της πολυκατοικίας όπου έχει εγκατασταθεί η κεραία.

asx keraies1

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ