Σχέσεις στοργής: Άννα Βαγενά- Πασχάλης Τσαρούχας

BAGENA-_TSAROYXASΜε την στήριξη του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012, η Άννα Βαγενά την καινούργια της παράσταση με τίτλο”Σχέσεις Οργής”. Το έργο, που είναι βασισμένο στο γνωστό μυθιστόρημα της Φρίντας Μπιούμπι, αγγίζει σύγχρονα κοινωνικά θέματα και παίζεται με μεγάλη επιτυχία αυτόν τον καιρό στην Αθήνα.

Παράλληλα, η Άννα Βαγενά τιμώντας το κοινό της περιφέρειας, που επανειλημμένως της έχει αποδείξει την αγάπη του, αποφάσισε να δώσει κάποιες επιλεγμένες παραστάσεις εκτός Αθηνών. Έτσι θα βρίσκεται στα Ιωάννινα, στο Πνευματικό Κέντρο, την Τρίτη 13 Μαρτίου 2012.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία, μια ιστορία της διπλανής μας πόρτας, που δεν πρέπει να μένει στη σιωπή. Ένα έργο βαθειά ανθρώπινο που συγκλονίζει!!! Η ιστορία μιας οικογένειας που δοκιμάζεται από το πάθος του πατέρα για τη μικρή του κόρη και την καταστροφή που αυτό το πάθος φέρνει στις ζωές όλων. Όπως σημειώνει και η κριτική “πρόκειται για καλό κοινωνικό θέατρο απ’ αυτά που μένουν στο μυαλό και ανοίγουν μεγάλες συζητήσεις”.

Συνεχίζοντας, λοιπόν, μετά τη θριαμβευτική πορεία της παράστασης “Το γάλα”, που παίζεται για πέντε συνεχή χρόνια, την προσπάθειά της η Άννα Βαγενά να αγγίξει σύγχρονα κοινωνικά θέματα, καταπιάνεται στην καινούρια της παράσταση με το τόσο σοβαρό θέμα της ενοδοικογενειακής βίας και των αιμομικτικών σχέσεων που δυστυχώς αφορούν, σύμφωνα με έρευνες, το 30% των ελληνικών οικογενειών.

Διανομή (με σειρά εμφάνισης):

μάνα: Άννα Βαγενά,

πατέρας: Πασχάλης Τσαρούχας,

κόρη: Κατερίνα Θεοχάρη

γυιός: Δημήτρης Πατσής,

(Β΄διανομή: Κωνσταντίνος Συνετός)

Θεατρική διασκευή : Γιάννης Τσίρος – Άννα Βαγενά

Σκηνοθεσία:Άννα Βαγενά

Σκηνογραφία:Δημήτρης Πρέβε

Φωτισμοί : Βλάσης Σκουλής

Μουσική & μουσική επιμέλεια : Γιάννης Καραγιάννης

Βοηθός σκηνοθέτη:Γιασεμί Κηλαηδόνη

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΤΡΙΤΗ 13/3/12, στις 9.μ.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : 20ΕΥΡΩ ΚΑΙ 15ΕΥΡΩ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων ΟΑΕΔ και συνταξιούχων άνω των 65ετών). Οργανωμένοι Σύλλογοι, Σύλλογοι Γυναικών ικαι οι δικαιούχοι εισιτηρίων Εργατικής Εστίας με την προσκόμιση του βιβλιαρίου ασθενείας τους μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση με ένα εισιτήριο των 20 ευρώ / 2 άτομα αρκεί να προμηθευτούν εγκαίρως τα εισιτήρια και να εξασφαλίσουν τις θέσεις από το ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και από το κατάστημα ΙΡΙΣ (Γρ. Σακκά 20). Για πληροφορίες: 26510 83961 (11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ