Σαρώνει τα βραβεία η βιομηχανία Καράλης

FETAΜετά τα 5 βραβεία στην Αθήνα, ακολούθησε η Πανευρωπαϊκή διάκριση στην Πορτογαλική πόλη Albufeira. Ο Πρόεδρος του Κογκρέσου Mr. Carlos κατά την απονομή του βραβείου απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών χωρών χαρακτήρισε τα τυριά Καράλης τα καλύτερα του κόσμου

Δεν έκλεισε ένας μήνας όταν η γνωστή γαλακτοβιομηχανία «ΚΑΡΑΛΗΣ» Α.Ε. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σάρωνε με 5 βραβεία στον διαγωνισμό Ελληνικών Τυριών, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 3ου Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος και Τυριού που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα στην παραπάνω έκθεση τα προϊόντα της Καράλης Α.Ε. αποκόμισαν συνολικά 5 βραβεία γεύσης, σε σύνολο 250 προϊόντων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και απέσπασε άριστες κριτικές από όλους τους οργανωτές και τους επισκέπτες.

Πριν από 10 ημέρες περίπου, τα ίδια προϊόντα ταξίδευσαν στην Πορτογαλία για να λάβουν μέρος στον 9ο Κογκρέσο Αδελφοτήτων Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO). Εκεί τα τυριά ΚΑΡΑΛΗΣ απέσπασαν την τιμητική διάκριση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ για το 2011 έλαβε η Γαλακτοβιομηχανία Καράλης α.ε. όπως προαναφέραμε στα πλαίσια του 9ου αυτού Κογκρέσου που έγινε στην πόλη της Albufeira της Πορτογαλίας από τις 4 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Mr. Carlos: Είναι τα καλύτερα του κόσμου

Η Γαλακτοβιομηχανία Καράλης α.ε. βραβεύτηκε για την ποιότητα των προϊόντων της, την πολύχρονη παραγωγή παραδοσιακών προϊόντων και την προσήλωση της στην ποιότητα. Μάλιστα ο Πρόεδρος του Κογκρέσου Mr. Carlos κατά την απονομή του βραβείου απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των Ευρωπαϊκών χωρών χαρακτήρισε τα τυριά Καράλης τα καλύτερα του κόσμου.

Το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος της Εταιρίας Καράλης Σπύρος ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους τους Ευρωπαίους προσκεκλημένους τους προσκάλεσε να επισκεφθούνε την χώρα μας προκειμένου να γνωρίσουνε και να γευτούνε τα αγνά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας.

Η CEUCO είναι ο οργανισμός που έχει σαν σκοπό να υπερασπιστεί τα παραδοσιακά Ευρωπαϊκά προϊόντα , έχει αναλάβει την προώθηση των παραδοσιακών αξιών σχετικά με την Γαστρονομία και την Οινολογία και την διατήρηση της κληρονομιάς των προγόνων μας όσον αφορά την κουλτούρα της Γαστρονομίας και της Οινολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ