Σαράντα κωπηλάτες στους κορυφαίους του 2016!

akopilates

akopilates

Βραβεύθηκαν από τον Δήμο Ιωαννιτών στο Πνευματικό Κέντρο

Χρονιά με μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων της χώρας ήταν η προηγούμενη για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, γεγονός που εξηγεί την πολυπληθή παρουσία αθλητών του στη χθεσινή ετήσια εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών στο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι του 2016.

Ο Ν.Ο.Ι. ήταν το σωματείο με τους περισσότερους βραβευθέντες από κάθε άλλο στην πόλη. Συνολικά τιμήθηκαν 40 κωπηλάτες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Βαλκανιονίκες, Πρωταθλητές Ελλάδος και τέσσερις προπονητές, με επικεφαλής φυσικά τους τρεις Ολυμπιονίκες του Ρίο, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Στέφανο Ντούσκο.

Με την βράβευση από τον Δήμο κλείνει και τυπικά η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά και ξεκινάει για τον Ν.Ο.Ι. μια καινούρια με πολλές προκλήσεις και μεγάλα στοιχήματα. Από τη μία, είναι το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, ενώ από την άλλη οι διεθνείς αγώνες, κύπελλα και πρωταθλήματα, στους οποίους οι αθλητές του Ομίλου αναμένεται να δώσουν και πάλι δυναμικό «παρών».

***

Πέντε επίλεκτοι του Ν.Ο.Ι. σε
κοινόβιο Εφήβων – νεανίδων

Προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Εφήβων -Νεανίδων διεξάγεται από την Κωπηλατική Ομοσπονδία έως τις 28 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με τη συμμετοχή 15 επίλεκτων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Από πλευράς Ν.Ο.Ι. κλήθηκαν να συμμετέχουν πέντε αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών, δηλαδή το ένα τρίτο του συνόλου της ομάδας του κοινοβίου! Πρόκειται για τους Αποστόλη Ντότη, Αλέξανδρο Μαμακή, Ανδριανό Οικονόμου, Δημήτρη Μπουκουβάλα και την Άρτεμη Ντούσκου.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ