Σάλος στη ΝΟΔΕ για την παρουσία στελεχών στη Ντόρα

papathanasiou_giannis_nodeΘανατηφόρα καρφιά από τον Μιχάλη Μπίγγο

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική Νέα Δημοκρατία από τις πληροφορίες αρχικά που είδαν το φως της δημοσιότητας για την παρουσία στελέχους στο χώρο όπου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη είχε συναντήσεις με μέλη του κόμματός της.

Στην συνέχεια οι πληροφορίες έγιναν πιο συγκεκριμένες και έκαναν λόγο για παρουσία του προέδρου της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Γιάννη Παπαθανασίου.

Ο κ. Μιχάλης Μπίγγος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ FM «κάρφωσε» τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης, λέγοντας ότι πήγε στο συγκεκριμένο χώρο γιατί όλες οι άλλες οι καφετέριες των Ιωαννίνων ήταν γεμάτες. «Θέλω να πιστεύω πως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ αν έχει να πει κάτι θα το κάνει στη Νομαρχιακή» σχολίασε με νόημα ο κ. Μπίγγος.

Ο κ. Γιάννης Παπαθανασίου, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του TV1 διέψευδε συνάντηση ή συνομιλία του με την κ. Μπακογιάννη, επιβεβαίωσε όμως ότι ήταν στον ίδιο χώρο, στο ξενοδοχείο Du Lac, προκειμένου να παραστεί σε επιστημονική εκδήλωση.

Βέβαια αυτό που αναφέρουν έγκυρες πηγές, είναι ότι ο κ. Παπαθανασίου ήταν στο χώρο της καφετέριας, με ένα ακόμη μέλος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα σε σημείο όπου είχε πλήρη οπτική επαφή με το χώρο όπου η κ. Μπακογιάννη είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΔΗΣΥ.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Μιχάλης Μπίγγος επανήλθε με δηλώσεις του αυτή τη φορά, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ITV.

«Δεν ξέρω αν έψαχνε χώρο να πιει καφέ και δεν έβρισκε, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα μας εξηγήσει», επανέλαβε ο κ. Μπίγγος και αυτή τη φορά κάρφωσε για δεύτερη φορά τον κ. Παπαθανασίου ανασύροντας μνήμες από τα φοιτητικά χρόνια. «Τώρα είμαστε μεγάλα παιδιά. Δεν είμαστε φοιτητές να κινούμαστε πότε με το ένα ψηφοδέλτιο και πότε με το άλλο….», είπε ο κ. Μπίγγος θέλοντας έτσι να θυμίσει για όσους το γνώριζαν ότι ο κ. Παπαθανασίου, στα μεταπτυχιακά του χρόνια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ.

Σε κάθε περίπτωση η παρουσία του κ. Παπαθανασίου στο χώρο όπου ήταν γνωστό ότι βρίσκονταν η κ. Μπακογιάννη και οι τοπικοί της συνεργάτες δεν μπορεί να ενοχοποιηθεί. Γνώριζε όμως ο ίδιος ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη και έτσι για λόγους πολιτικούς όφειλε να την αποφύγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ