Σαφείς προειδοποιήσεις προς ΦΟΔΣΑ από τον Δήμαρχο Πάργας

parga n15

Ο Δήμαρχος Πάργας Νίκος Ζαχαριάς ήταν ένας από αυτούς που ξεσπάθωσαν στη συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ επισημαίνοντας με τον πιο έντονο τρόπο την άμεση ανάγκη λειτουργίας των Σταθμών Μεταφόρτωσης.

Η Πάργα τους θερινούς μήνες βουλιάζει κυριολεκτικά από κόσμο με τις ανάγκες της αποκομιδής και της μεταφοράς των απορριμμάτων στο Ελευθεροχώρι να πολλαπλασιάζονται.

Το κόστος των καυσίμων ήδη απειλεί τους προϋπολογισμούς των περισσοτέρων δήμων. Στην περίπτωση της Πάργας, από τώρα και μέχρι τον Οκτώβριο, αν δεν υπάρξει λύση τα σκουπίδια θα κοστίζουν πραγματικά χρυσάφι…

Κοινωνό αυτής της κατάστασης θέλησε να κάνει τον ΦΟΔΣΑ ο Δήμαρχος της Πάργας επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση δεν πάει άλλο». Οι σταθμοί μεταφόρτωσης άλλωστε είναι έτοιμοι και μπορούν να λειτουργήσουν ανά πάσα στιγμή  αν υπάρχει η θέληση και η βούληση από όλες τις πλευρές.

«Από το 2019 μέχρι το 2022 συζητάμε τα ίδια… Τα δικαστήρια είναι ανούσια. Αν δεν είμαστε αποτελεσματικοί, αν δεν δώσουμε λύσεις, δεν έχω λόγο παρουσίας σε αυτό το όργανο», είπε με νόημα ο κ. Ζαχαριάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ