Σαφάρι της ΔΙΜΕΑ στην Ήπειρο.. Κατασχέσεις «μαϊμού» προϊόντων και πρόστιμα

dimea

Ελέγχους σε επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης, σε πρατήρια καυσίμων και σε σούπερ μάρκετ για ένα διήμερο πραγματοποίησαν κλιμάκια της ΔΙΜΕΑ.

Οι έλεγχοι από την Διυπηρεσιακή Μονάδα έγιναν σε συνέχεια προηγούμενων που είχε πραγματοποιήσει η υπηρεσία και σε αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης κατά την διάρκεια των ελέγχων κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 8.011 τεμάχια  απομιμητικών προϊόντων.

Παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 92.250€.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • dimea1

Η ανακοίνωση του Υπουργείου

Η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ενημερώνει ότι  από τις 25/11/2022 έως τις 27/11/2022 στελέχη της διενήργησαν έλεγχο σε επιχειρήσεις λιανικής και χονδρικής πώλησης, σε πρατήρια καυσίμων και super markets, στην Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνέχεια των ελέγχων που πραγματοποίησε η υπηρεσία το προηγούμενο διάστημα και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.

Εντοπίστηκαν, κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν 8.011 τεμάχια  απομιμητικών προϊόντων και επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 92.250€.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ