Σ. Ζαρπαλάς: Αξιόμαχο ψηφοδέλτιο, εχέγγυο επιτυχίας

PASOK L15

Σε λόγους μη πολιτικούς αποδίδει ο Σωτήρης Ζαρπαλάς τη μη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και από την γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα προκύπτει ότι η απόφαση ήταν δική του.

Στη δήλωσή του αναλυτικά αναφέρει:

Η συνεδρίαση της Κ.Π.Ε. στην οποία εγκρίθηκε η στελέχωση των ψηφοδελτίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής, αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα του προεκλογικού μας αγώνα ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Ενός αγώνα που έχει ένα και μοναδικό στόχο, με δουλειά, ακεραιότητα και πάθος για την αλλαγή να καταφέρουμε να πάμε τον ορίζοντα της πατρίδας μας, «μια πήχη» παραπέρα και να δώσουμε προοπτική στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Αυτή την μάχη θα την δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια καλύτερη Ελλάδα της ευημερίας, της προκοπής, της ισότητας των ευκαιριών και της αξιοπρέπειας.

Η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη από μια αξιόπιστη εναλλακτική προοδευτική πρόταση απέναντι στα αδιέξοδα που παράγει το τοξικό δίπολο Ν.Δ. και ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στην μάχη αυτή, το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής στην Π.Ε Ιωαννίνων στελεχωμένο από άξιους υποψηφίους, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο για την επίτευξη των στόχων μας.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κίνημα Αλλαγής και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την ομόφωνη, τιμητική, απόφαση πρότασης υποψηφιότητας που μου απηύθυνε αλλά και για την κατανόηση τους στην απόφαση μου για μη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Ιωαννίνων για λόγους, μη πολιτικούς.

Εύχομαι ολόψυχα Καλή Επιτυχία σε όλες/-ους τις υποψήφιες/-ίους του Κινήματος στην Π.Ε. Ιωαννίνων, όπως και σε όλη την χώρα.

Προχωράμε όλοι μαζί αποφασισμένοι και δυνατοί με τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ