Σ.Βλέτσας: Άλλο σωματείο, άλλο παράταξη

«Ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων η διαδικασία έγκρισης του καταστατικού των Οριζόντων Ηπείρου που αποτελούν πλέον την πρώτη αυτοδιοικητική παράταξη σε όλη την Ελλάδα που κατοχυρώνει και επισήμως χαρακτηριστικά πλήρους δημοκρατικής λειτουργίας, με δηλωμένους σκοπούς και στόχο την εκλογή οργάνων».

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης του Σπύρου Ριζόπουλου στην οποία αναφερόταν επίσης ότι ο Σάκης Βλέτσας δεν περιλαμβάνεται στον μελλοντικό σχεδιασμό.

(Περισσότερα εδώ)

Απαντώντας με γραπτή του δήλωση ο Σάκης Βλέτσας αναφέρει ότι η ίδρυση αφορά σωματείο με την επωνυμία «Ορίζοντες Ηπείρου» και όχι παράταξη.

Διευκρινίζει ότι ο ίδιος δεν υπέγραψε το καταστατικό του σωματείου το οποίο είναι κάτι διαφορετικό από την επίσημη παράταξη με την οποία μετείχε στις εκλογές.

Στη δήλωσή του αναλυτικά αναφέρει:

«Σε σημερινή ανακοίνωση του νεοϊδρυθέντος σωματείου “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ”, υπάρχει δήλωση  του κ. Σπ. Ριζόπουλου σχετικά με «μετεξέλιξη της παράταξης» που αναφέρει ότι ο κ. Σάκης Βλέτσας ότι «δεν θα μετέχει στον μελλοντικό μας σχεδιασμό».

Δεν είμαι μέλος, ούτε υπέγραψα το καταστατικό του μετεκλογικά νεοϊδρυθέντος σωματείου με το όνομα “ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ” ώστε να μετέχω στον μελλοντικό του σχεδιασμό.

Το Σωματείο αυτό είναι κάτι διαφορετικό από την επίσημη παράταξη που μετείχε στις εκλογές. Του εύχομαι ευόδωση των σκοπών του.

Απεναντίας ήμουν και εξακολουθώ να είμαι μέλος και να μετέχω κανονικά στην Περιφερειακή Παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – Περήφανοι Ξανά!», της οποίας είμαι εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος μαζί με τον Σπ. Ριζόπουλο, το Δημ. Γκαμπρέλα, τον Τάκη Παππά και το Στάθη Νάνο.

Οτιδήποτε άλλο γράφτηκε ή διαδίδεται είναι ανακριβές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ