Σ. Καλογιάννης.. Ο απόλυτος εμπαιγμός

“Ο εμπαιγμός των πολιτών από τη σημερινή Κυβέρνηση δεν έχει όρια. Δείχνει ανίκανη να σοβαρευτεί, ενώ η χώρα παραμένει σε δεινή κρίση, η πολιτική υπερφορολόγησης των ελευθέρων επαγγελμάτων είναι εξοντωτική, οι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε απόγνωση.

Κατά τα λοιπά, αυτή η αναξιόπιστη Κυβέρνηση, και ενώ τα εξωτερικά μας θέματα έχουν οξυνθεί επικίνδυνα λόγω των δικών της χειρισμών, θέλει να μας πείσει ότι οδηγεί τη χώρα σε «καθαρή» έξοδο από τα μνημόνια…

Η λύση για τους αυτοκινητόδρομους, συμπεριλαμβανομένης της Εγνατίας οδού, είναι να εφαρμοστούν χωρίς άλλη καθυστέρηση, τα ηλεκτρονικά αναλογικά διόδια, με διαλειτουργικότητα και σημαντική έκπτωση προς τους τακτικούς χρήστες. Επαναλαμβάνω για μία ακόμη φορά ότι τη σχετική εντολή είχα δώσει, ως αναπληρωτής Υπουργός, τον Μάρτιο 2013. Αλήθεια, γιατί επί πέντε χρόνια δεν εφαρμόζεται; Ποιοι λόγοι επιβάλουν την μη εφαρμογή της, ποιοι ωφελούνται και ποιοι ζημιώνονται από αυτή την πολιτική της Κυβέρνησης; Σίγουρα όχι οι πολίτες”.

Αυτά μεταξύ άλλων αναφέρει ο πρώην Υπουργός Σταύρος Καλογιάννης με αφορμή την αύξηση των διοδίων στην Εγνατία… Όχι τίποτα άλλο, αλλά θύμισε και το κίνημα “Δεν πληρώνω” που πλέον γίνεται “πληρώνω παντού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ