Σ. Ιωάννου: Έκκληση για τήρηση των μέτρων και εμβολιασμό

test covid

Την τήρηση όλων των μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 ζητά με γραπτή του δήλωση ο αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου.

Αφορμή για την δήλωση είναι η αύξηση κρουσμάτων που καταγράφεται στην περιοχή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το Σαββατοκύριακο ανακοινώθηκαν 30 κρούσματα για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

Ο κ. Ιωάννου επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό να παραμείνει η περιοχή ασφαλής κι αυτό μπορεί να γίνει με τήρηση των μέτρων και αύξηση των εμβολιασμών.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρει:

«Επειδή παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, θα ήθελα να παροτρύνω τους πολίτες να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης και τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης για το καλό όλων. Επίσης, παροτρύνω όλους να εμβολιασθούν, καθώς είναι ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος άμυνας απέναντι στον ιό, ιδιαιτέρως δε τώρα με την ακραία μεταδοτική μετάλλαξη Δ.

Ως Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας τα πήγαμε ως τώρα πολύ καλά, χάρη στις δικές σας προσπάθειες και στην τήρηση των κανόνων προστασίας και στη αυτοσυγκράτηση που επιδείξατε. Και είστε αξιέπαινοι. Θα ήθελα να ζητήσω να μην χαλαρώσουμε και να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε την περιοχή μας ασφαλή απολαμβάνοντας τις θετικές συνέπειες για την υγεία όλων, την  κοινωνική συνοχή αλλά και  την τοπική οικονομία.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ