Σ. Ιωάννου: Απαράδεκτη η απόφαση

stratos-ioannouΑπαράδεκτη χαρακτηρίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου με δήλωσή του στο Epiruspost.gr, την απόφαση των κεντρικών υπηρεσιών να απορρίψουν το αίτημα για ένταξη της περιοχής σε καθεστώς εκτάκτου ανάγκης.

Οι υπηρεσίες της Αθήνας, με άκρως γραφειοκρατικά επιχειρήματα και χωρίς να βλέπουν την πραγματική κατάσταση και τις τεράστιες ζημιές που άφησε πίσω του ο ανεμοστρόβιλος στα μέσα Δεκεμβρίου απέρριψαν το αίτημα που είχε υποβληθεί από τις τοπικές αρχές.

«Το θεωρώ απαράδεκτο αυτό που έγινε. Ήταν ένα ακραίο φαινόμενο που δεν έχει ξανασυμβεί στην Πρέβεζα, προκάλεσε τεράστιες ζημιές και σαφώς η ένταξη σε καθεστώς έκτακτης ανάγκης θα επέτρεπε την αντιμετώπιση των προβλημάτων. Εμείς δεν θα σταματήσουμε τις ενέργειες για την αποκατάσταση ζημιών και πληγέντων και θα επιδιώξουμε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα», τόνισε στη δήλωσή του ο κ. Ιωάννου.

Να θυμίσουμε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα και ιδιαίτερα ο ανεμοστρόβιλος που μέσα σε λίγη ώρα σάρωσε τα πάντα, προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε καλλιέργειες αλλά και θερμοκήπια και έκαναν τη συνέχεια της καλλιέργειας απαγορευτική για τους πληγέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ