Ριζόπουλος προς Καχριμάνη: «Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε»

rizopoulos perifereiako

Η υλοποίηση ειδικού προγράμματος ενίσχυσης των τοπικών επιχειρήσεων από την Περιφέρεια Ηπείρου εξακολουθεί να αποτελεί αίτημα του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και να δίνει την αφορμή για νέα οξύτατη επίθεση από τους Ορίζοντες Ηπείρου εναντίον του Περιφερειάρχη.

Η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου αναφέρει ότι είχε καταθέσει την πρόταση εδώ και αρκετό καιρό και ήδη ανάλογα προγράμματα ενίσχυσης των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την πανδημία υλοποιούν άλλες περιφέρειες.

«Στην Ήπειρο πρέπει επιτέλους όλοι να αντιληφθούν όλοι ότι ο… γιαλός δεν είναι στραβός. Στραβά αρμενίζει ο Περιφερειάρχης. Εδώ και μήνες επισημαίνουμε ότι η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει τα πάντα. Κάποιοι δεν ακούν ή παριστάνουν ότι δεν ακούν μόνο και μόνο γιατί τα λέμε εμείς.

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Περιφερειακή Αρχή όχι μόνο δεν γνωρίζει τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή της και τους τρόπους χρήσης τους αλλά και ότι έχει χάσει κάθε επαφή με όσα συμβαίνουν γύρω μας», αναφέρει η παράταξη του Σπύρου Ριζόπουλου σε σχετική της ανακοίνωση.

Εμμέσως πλην σαφώς ο κ. Ριζόπουλος τοποθετείται και στην πρόταση που είχε κατατεθεί από το Επιμελητήριο για έκτακτη σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέροντας ότι θα συμμετάσχει μόνο στην περίπτωση που υπάρξει θετική εισήγηση.

«Αρκετό χρόνο χάσαμε. Και επειδή ο χειμώνας που έρχεται θα είναι πάρα πολύ σκληρός εάν δεν μπορείτε κύριε Περιφερειάρχα, παρακαλώ παραιτηθείτε» τονίζει ο κ. Ριζόπουλος ενώ καταλήγει με αιχμές για τα άλλα τρία Επιμελητήρια της Ηπείρου –Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας- τα οποία σιωπούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ