Ριζόπουλος εναντίον Περιφέρειας για τη σύνδεση Πρέβεζας- Ιόνιας

rizopoulos st

Παρότι το Υπουργείο Υποδομών εκπονεί από το 2009 την μελέτη για την οδική σύνδεση της Πρέβεζας με την Ιόνια Οδό χωρίς να την έχει ολοκληρώσει μέχρι σήμερα, η παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» του Σπύρου Ριζόπουλου  επιρρίπτει τις ευθύνες στην Περιφέρεια  Ηπείρου, τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες.

Μάλιστα στην ανακοίνωση υποστηρίζει ότι ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του είναι οι αρνητές της ανάπτυξης της Ηπείρου.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει:

 «Η όλη διαδικασία θα πάρει τουλάχιστον ένα χρόνο, μπορεί και 1,5 χρόνο. Θα πάω στο υπουργείο να δω τι υπάρχει», ανέφερε ο Περιφερειάρχης σε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τον Ιούλιο του 2019. Δυστυχώς ακόμα να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει…

Και η τρίτη θητεία Καχριμάνη – Ιωάννου αποδεικνύεται αναποτελεσματική για τους πολίτες της Πρέβεζας. Και οι δύο φέρουν σοβαρές ευθύνες για την απομόνωση στην οποία παραμένει η Πρέβεζα σε ότι αφορά τις οδικές υποδομές και ειδικά στο θέμα της μελέτης για τη σύνδεση με την Ιόνια Οδό. Όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Ηπείρου είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αφήνοντας μοιρολατρικά τον χρόνο να περνά σε βάρος των Πρεβεζάνων. Τώρα, μπροστά σε μια νέα παράταση και το σοβαρό ενδεχόμενο οριστικής παραπομπής της μελέτης στις ελληνικές καλένδες, για μια ακόμα φορά αδυνατεί να αντιδράσει. Η σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου έχει αποδείξει πολλές φορές την ανικανότητά της. Περιφερειάρχης και αντιπεριφερειάρχες είναι οι αρνητές της ανάπτυξης στην Ήπειρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ