Ριζόπουλος: Δύο καταθέσεις και οριστικό διαζύγιο από τους «Ορίζοντες Ηπείρου»

rizopoulos sin

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Σπύρος Ριζόπουλος κάνει μνεία σε τρία γεγονότα και ουσιαστικά κάνει γνωστό το οριστικό διαζύγιό του από την παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου» την οποία ίδρυσε ο ίδιος πριν από έξι περίπου χρόνια.

Το πρώτο γεγονός στο οποίο κάνει αναφορά είναι ότι προ τριημέρου και με την ιδιότητα του εκλεγμένου περιφερειακού συμβούλου κατά την προηγούμενη θητεία κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας στο Πταισματοδικείο για υπόθεση που αφορούσε σε απευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα της Περιφερειακής Αρχής.

Επίσης με την ίδια ιδιότητα κατέθεσε σε αυτεπάγγελτη διαδικασία της Εισαγγελίας Ιωαννίνων με αφορμή την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την περιβαλλοντική κακοποίηση από την βόσκηση στην Δρακόλιμνη.

Το τρίτο στο οποίο αναφέρεται είναι το οριστικό διαζύγιο που από την παράταξη που ίδρυσε καθώς διαπιστώνει ότι αυτή μεταμορφώνεται σε μία απλή ταμπέλα.

Συγκεκριμένα σημειώνει:

«Τρίτο γεγονός: για λόγους αρχής και διαφωνίας επί της ουσίας με τις επιλογές της ηγετικής ομάδας, αποφάσισα να αποσυρθώ και από μέλος της παράταξης που ίδρυσα. Δεν επιθυμώ ούτε με την τυπική μου παρουσία να συναινώ στη μεταμόρφωση της σε απλή ταμπέλα.

Στο δρόμο που χάραξαν είναι πλέον ελεύθεροι να βαδίσουν χωρίς τη συναισθηματική πίεση της δικής μου προσωπικής ιστορίας και διαδρομής.

Έτσι κλείνει και το τελευταίο κεφαλαίο μου στα κοινά, απαλλασσόμενος και εγώ από την ευθύνη να απολογούμαι για τις δίκες τους επιλογές.

Οι πολιτικές μου παρεμβάσεις πλέον θα είναι απόλυτα προσωπικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ