Ριζόπουλος: Ζητά παραίτηση Καχριμάνη

Δύσκολα θα βρεθεί προηγούμενο της ανακοίνωσης που δόθηκε από τον Σπύρο Ριζόπουλο και την παράταξή του.

Μία ανακοίνωση με την οποία ζητά την παραίτηση του Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη και τον ορισμό υπηρεσιακού περιφερειάρχη μέχρι τις εκλογές, ο οποίος θα περιοριστεί μόνο στην διαχείριση της καθημερινότητας!

Αφορμή για τη νέα επίθεση στάθηκε η μη συμμετοχή της Περιφέρειας στον πλειστηριασμό για την Spider.

Ο κ. Ριζόπουλος καταλογίζει στην Περιφερειακή Αρχή, πολιτικό ερασιτεχνισμό, αλαζονεία, καιροσκοπισμό και ξεπεσμό!

Επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του ότι η απόφαση για συμμετοχή ήταν παράνομη με σκοπό να τακτοποιηθούν οι ιδιοκτήτες της μονάδας, και ότι η Περιφέρεια δεν έχει ολοκληρωμένο σχέδιο για το εκθεσιακό κέντρο.

Δυστυχώς, διαπιστώνεται συνεχώς και με σαφήνεια ότι ο κ. Καχριμάνης -μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του- έχει μετατρέψει την Περιφέρεια Ηπείρου σε προεκλογική «εργαλειοθήκη».

Ως εκ τούτου, πρέπει άμεσα να διαχωριστεί η διακυβέρνηση της Περιφέρειας από τη σκανδαλώδη διαχείριση των οικονομικών, όπως ασκείται σήμερα με βασικό γνώμονα τις προεκλογικές και συγγενικές ανάγκες του κ. Καχριμάνη.

Συνεπώς, ο κ. Καχριμάνης δεν μπορεί πλέον να διοικεί. Πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Απαιτείται υπηρεσιακός Περιφερειάρχης, με περιορισμό στη διαχείριση της καθημερινότητας μέχρι τις εκλογές. Βεβαίως, ο ίδιος έχει κάθε δικαίωμα να συνεχίσει ως απλός υποψήφιος εκ νέου.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν το διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης στο οποίο πιστεύουν, με βάση το στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφερειακότητας αλλά πάντα με νομιμότητα και διαφάνεια”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ