Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο» γιορτάζει φέτος 50 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και δημιουργίας στην πολιτιστική ζωή του τόπου και διοργανώνει ένα μεγάλο επετειακό διήμερο εκδηλώσεων στο Λιμάνι Περάματος.
🎉 Παρασκευή 11 Ιουλίου
Μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, τη μνήμη και τις ρίζες.
Στη σκηνή θα βρεθεί η παραδοσιακή ορχήστρα «Ζυγιά» του Ηλία Πλαστήρα και στο τραγούδι ο Μιχάλης Παΐλας για ένα αυθεντικό παραδοσιακό γλέντι.
Θα προηγηθεί παρουσίαση χορευτικών τμημάτων, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αποδοθούν τιμητικές πλακέτες για την πολύτιμη συμβολή προσώπων στην πορεία του Συλλόγου.
Είσοδος ελεύθερη.
🎤 Σάββατο 12 Ιουλίου
Η καρδιά του καλοκαιριού θα χτυπήσει δυνατά στο Πέραμα!
Ο Δημήτρης Μπάσης και η Βίκυ Καρατζόγλου έρχονται στα Ιωάννινα για μια μεγάλη συναυλία γεμάτη συγκίνηση, μνήμη και συναίσθημα, κάτω από τα αστέρια, στο Λιμάνι Περάματος.
Μετά το τέλος της συναυλίας θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα του Μιχάλη Ζήση! Είσοδος ελεύθερη για παιδιά κάτω των 12 ετών.
🎫 Η προπώληση ξεκίνησε στο: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/dimitris-mpasis-biky-karatzoglou-ioannina/
📍 Φυσική προπώληση εισητηρίων στο περίπτερο ticketsioannina στον Πολυχώρο Αγορά και στα μαγαζιά The passage(Πέραμα) και Ainigma cafe bar(Πέραμα).
🎟️ Προπώληση εισιτηρίων: 8 €, Ταμείο: 10 €
📞 Πληροφορίες – Κρατήσεις: 694 514 6648