Για λόγους… οικονομίας το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας απέρριψε το αίτημα που είχε υποβληθεί πολύ έγκαιρα για παρουσία του θωρηκτού Αβέρωφ στην Ήπειρο, με αφορμή την συμπλήρωση 105 χρόνων από την απελευθέρωση της περιοχής.  Το Υπουργείο που λίγους μήνες νωρίτερα καμάρωνε για την παρουσία του θωρηκτού στην Θεσσαλονίκη, όρθωσε μία σειρά από δικαιολογίες προκειμένου να απορρίψει την πρόταση για παρουσία του στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Περισσότερα...

Οι μαθητές στο Λύκειο της Ανατολής έληξαν την κατάληψη του σχολείου, ωστόσο τα ερωτήματα για τα αίτια που την προκάλεσαν παραμένουν αναπάντητα. Όπως προκύπτει τόσο από την ανακοίνωση των ίδιων των μαθητών όσο και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων η συνεννόηση μεταξύ των μελών που απαρτίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, όχι μόνο δεν υφίσταται αλλά αποτελεί και μεγάλο ζητούμενο.

Περισσότερα...

Τυλιγμένο στην ομίχλη είναι από νωρίς το πρωί το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Η ορατότητα περιορισμένη ακόμη και στους δύο μεγάλους οδικούς άξονες, της Εγνατίας και της Ιόνιας Οδού.

Περισσότερα...

Αρωγός στις ερευνητικές δραστηριότητες δηλώνει η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων με αφορμή τα σπουδαία αποτελέσματα που πέτυχε το Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής. Αποτελέσματα που θέτους τις βάσεις για θετικές εξελίξεις στην θεραπευτική αντιμετώπιση των πασχόντων από κακοήθη νοσήματα.

Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...