Ρεκόρ και θέαμα.. Τα Γιάννινα διεκδικούν το παγκόσμιο θαλασσίου σκι

am ski1

am ski1

ΦΩΤΟ

Πολλά ρεκόρ και εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν δεκάδες αθλητές που μετείχαν στους διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι, που ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι της Κυριακής, στο κανάλι της Αμφιθέας.

Στους αγώνες μετείχαν αθλητές από την Ισπανία, την Πορτογαλία, τη Νότια Αφρική, την Κύπρο και φυσικά την Ελλάδα, οι οποίοι έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τους δεκάδες θεατές που παρακολούθησαν τις προσπάθειές τους!

am ski2

Ήταν ένα πλούσιο διήμερο, που ανέδειξε τον μοναδικό υγρό στίβο της περιοχής, γεγονός που εξήρε η Πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι «Παμβώτις» Κατερίνα Χαρίση αλλά και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κώστας Γκόγκος, που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες.

Μεγάλο εγχείρημα πλέον είναι η διεκδίκηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος του 2018. Ο Όμιλος Θαλασσίου Σκι θα υποβάλλει την Δευτέρα την δήλωση ενδιαφέροντος, εκτιμώντας ότι στην προσπάθεια αυτή θα έχει την στήριξη τόσο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού όσο και όλων των τοπικών φορέων.

«Οι εγκαταστάσεις στα Γιάννινα είναι άριστες και χρειαζόμαστε την συνδρομή όλων. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα οι συμμετοχές αθλητών ξεπερνούν τις 200.. Θα έρθουν με τους συνοδούς τους και ο χρόνος παραμονής συνήθως ξεπερνά τις δύο βδομάδες», τόνισε η κ. Χαρίση.

Για έναν μεγάλο στόχο έκανε λόγο και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, τονίζοντας ότι οι παγκόσμιοι αγώνες έχουν ιδιαίτερα βαρύτητα για την περιοχή καθώς θα συμβάλλουν στην προβολή αλλά και στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

am ski3

am ski4

am ski5

am ski6

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ