Ράγισαν καρδιές.. Μάνα και γιος συναντήθηκαν μετά από 58 χρόνια!

apaketo tv

apaketo tv

Μία συγκινητική ιστορία, η οποία ξεκίνησε να γράφεται πριν από 58 χρόνια, στο Σιστρούνι Ιωαννίνων, στην περιοχήτ ης Λάκκας Σουλίου, καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Πέμπτης.

Αποστολέας στην δημοφιλή εκπομπή “Πάμε Πακέτο” ήταν ο Ντάνιελ, 58 ετών σήμερα, ο οποίος ξεκίνησε από την Όμαχα της Νεμπράσκα για να βρει τη βιολογική του μητέρα. Τα παιδικά του χρόνια ήταν μια κόλαση. Μέχρι τα επτά του χρόνια, ήταν σε ίδρυμα στην Αθήνα και έπειτα υιοθετήθηκε και έφυγε για Αμερική.

Οι αναμνήσεις από τους θετούς του γονείς ήταν πολύ άσχημες, με αμέτρητες τιμωρίες και σωματική βία. Και τι δεν έζησε σαν παιδί. Μέχρι που τον έβαλαν για δύο χρόνια σε ψυχιατρική κλινική, με το πρόσχημα ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ απλώς δεν του είχε μάθει κανείς να μιλάει Αγγλικά. Μετά από χρόνια αναζητήσεων, έρχεται στην Ελλάδα με την προσδοκία να βρει τις ρίζες του και να συναντήσει επιτέλους την βιολογική του μητέρα.

Η αναζήτηση ξεκίνησε από το Σιστρούνι, τον τόπο της μητέρας του… Η ηλικιωμένη Αλεξάνδρα Γεωργοκίτσου βρέθηκε τελικά στην Βρυσούλα Πρέβεζας, εκεί όπου ζει σήμερα.

Σήμερα είναι 86 ετών και έχει πίσω της μια ζωή γεμάτη δυσκολίες, αφού από τα έξι της χρόνια είναι ανάπηρη. Πήγε στην εκπομπή με την ελπίδα να αγκαλιάσει το μοναδικό παιδί που έφερε στον κόσμο και δεν μπόρεσε να μεγαλώσει.

Τα λόγια ήταν περιττά, όταν οι δυο αυτοί άνθρωποι συναντήθηκαν, αγκαλιάστηκαν και επιτέλους λυτρώθηκαν.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ