“Έστρωσαν τραπέζι” στην πλατεία των Ιωαννίνων

ATRAPEZI2

ATRAPEZI2

ΦΩΤΟ

Έκπληκτοι όσοι περνούσαν από την κεντρική πλατεία της πόλης, έβλεπαν να έχει στρωθεί… τραπέζι και ένα ζευγάρι να απολαμβάνει το φαγητό του!

Ένα όμορφο τραπεζομάντηλο, δύο άνετες καρέκλες και δύο νέοι να γεύονται διάφορες νοστιμιές, να πίνουν το κρασί τους και να συζητούν κάτω από τον ήλιο που έλουζε τα Γιάννινα, την Κυριακή!

ATRAPEZI1

Τι συνέβη τελικά;

Ήταν μία από τις όμορφες εκπλήξεις που ετοίμασε η ομάδα “Σφάλμα Χ Γκοντώ” η οποία τις ημέρες αυτές, ανεβάζει την παράσταση “Η Τραπεζαρία” σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κονταξή, στην αίθουσα της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών.

Δύο από τους ηθοποιούς της παράστασης, η Κατερίνα Γερακιώτη και ο Ανδρέας Σταυράκης”έστρωσαν τραπέζι” στην κεντρική πλατεία της πόλης κάνοντας μία ευχάριστη έκπληξη.

Η τραπεζαρία αποτελεί ένα αντικείμενο σύμβολο…Χώρος γευμάτων, διαλόγων και συγκρούσεων. Στιγμές από τις ζωές 52 ανθρώπων, δοσμένες με αλήθεια, ένταση και ευαισθησία, παρουσιάζει η παράσταση. Οι σκηνές διαδέχονται η μια την άλλη και πολλές φορές μπλέκονται μεταξύ τους, σε παράλληλη δράση. Οι καθημερινοί ήρωες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το πέρασμά τους από αυτή την τραπεζαρία!

ATRAPEZI3

ATRAPEZI4

Και σας περιμένουν σήμερα κι αύριο (Δευτέρα και Τρίτη) στις εννέα το βράδυ, στην αίθουσα της ΕΗΜ…

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ