Υποβολή αιτήσεων στη δράση “digi-mobile”

INTERNETΞεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων στη δράση “Ενίσχυση επιχειρήσεων για την αξιοποίηση καινοτόμων εφαρμογών σε έξυπνες συσκευές κινητών επικοινωνιών και υπολογιστές – ταμπλέτες (digi-mobile)” του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση”, που υλοποιείται από την εταιρεία Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ.

Επισημαίνεται ότι η δράση “digi-mobile” αξιοποιεί πόρους του ΕΣΠΑ 2007-2013, συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ και στοχεύει στην ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών ελληνικών επιχειρήσεων, προκειμένου να αξιοποιήσουν καινοτόμες εφαρμογές σε “έξυπνες” συσκευές κινητών επικοινωνιών (smartphones) και υπολογιστές – ταμπλέτες (tablet – pc).

Στο πλαίσιο της δράσης, χρηματοδοτούνται οι ελληνικές επιχειρήσεις, με σκοπό την προμήθεια, την απόκτηση και την ουσιαστική αξιοποίηση mobile εφαρμογών, ώστε να τις εντάξουν παραγωγικά στις επιχειρηματικές δραστηριότητές τους.

H συμπλήρωση των επενδυτικών σχεδίων υλοποιείται ηλεκτρονικά, αξιοποιώντας τις ηλεκτρονικές φόρμες, που βρίσκονται διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της δράσης, στη διεύθυνση http://digi-mobileportal.digitalaid.gr, ενώ στον ίδιο ηλεκτρονικό τόπο, καθώς και στον ηλεκτρονικό τόπο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ψηφιακή Σύγκλιση” http://www.digitalplan.gov.gr, βρίσκονται αναλυτικές πληροφορίες, ενημερωτικό υλικό και οι Οδηγοί της δράσης.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο πολιτικής του Ε.Π. “Ψηφιακή Σύγκλιση”, αξιοποιώντας πόρους από όλες τις Περιφέρειες του ΕΣΠΑ 2007-2013 και συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατά 15% από εθνικούς πόρους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ