Πυροσβέστης και ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίου έκαναν εμπόριο χασίς

XASIS_11_1_13Στο επάγγελμα πυροσβέστης, φαίνεται όμως κατ’ επάγγελμα έκανε διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο λόγος για τον 46χρονο που συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης και κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο κέντρο της πόλης.

Η Δίωξη Ναρκωτικών είχε πληροφορίες για τη δράση του 46χρονου και στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων που αναπτύσσει για την καταπολέμηση της διακίνησης και παρουσία εισαγγελέα έκανε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 346 γραμμάρια χασίς. Η ποσότητα αυτή ήταν χωρισμένη σε πέντε νάιλον συσκευασίας. Επίσης βρέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, μεγάλος αριθμός νάιλον συσκευασιών κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο εν λόγω πυροσβέστης είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου που λειτουργεί στην πόλη των Ιωαννίνων.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση ο 52χρονος εντοπίσθηκε και συνελήφθη ενώ σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

– ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12,7 γραμμαρίων, σε τρεις συσκευασίες

– ένα κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα η Δίωξη Ναρκωτικών επικεντρώνει τη δράση της εντός της πόλης των Ιωαννίνων. Από τις καθημερινές εξορμήσεις αποδεικνύεται ότι το πρόβλημα της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ