Ψυχολογική υποστήριξη στα δύο παιδιά του ζευγαριού μετά το μοιραίο δυστύχημα

ionia tanatiforo

Με επιστράτευση του πλέον κατάλληλου επιστημονικού προσωπικού το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στέκεται δίπλα στα δύο παιδιά του ζευγαριού που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Δευτέρας στην Ιόνια Οδό.

Η 26χρονη και η 10χρονη βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του δυστυχήματος. Μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο και από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα τους οι κατάλληλοι άνθρωποι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια.

Για την στήριξη των δύο κοριτσιών εργάζεται κλιμάκιο με ψυχίατρο, παιδοψυχίατρο και δυο ψυχολόγους από το Πανεπιστήμιο Ιωάννινων όπως και ο Καθηγητής Ψυχιατρικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων.

«Βρισκόμαστε διπλά στα δυο παιδιά σε αυτή την δύσκολη στιγμή στην ζωή τους και θα τους προσφέρουμε βοήθεια με όποιο τρόπο την χρειαστούν.

Κάθε δράση και ενέργεια μας είναι επικεντρωμένη στην προστασία και διαφύλαξη της σωματικής και ψυχικής υγείας των συμπολιτών μας, σε κάθε σημείο της χώρας μας, με κάθε δυνατό μέσο» αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας.

Η οικογένεια με καταγωγή από την Αλβανία ήθελε να περάσει μερικές μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Το ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ