Ψησταριά… υπότροπη, καμπάνα σε καφετέρια, 106 παραβάσεις

souvlakia

Είχαν στρώσει τραπέζια, αγνοώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της πανδημίας και το φαγοπότι είχε ξεκινήσει. Όμως στοίχισε ακριβά σε ιδιοκτήτη ψησταριάς των Ιωαννίνων καθώς και στους επτά πελάτες που ήταν εντός του καταστήματος.

Μάλιστα το κατάστημα ήταν… υπότροπο αφού και τις προηγούμενες ημέρες το είχαν «τσιμπήσει» οι αστυνομικοί να λειτουργεί παραβιάζοντας τα μέτρα.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε αυτή την φορά ανέρχεται σε δέκα χιλιάδες ευρώ και τέθηκε σε αναστολή λειτουργίας για ένα μήνα…

Στους επτά πελάτες που απολάμβαναν το φαγητό τους επιβλήθηκε πρόστιμο 600 ευρώ στον καθένα για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Πέρα από την ψησταριά καμπάνα έπεσε και σε καφετέρια των Ιωαννίνων. Πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες καθώς δεν τηρούσε το όριο πελατών εντός του καταστήματος.

Επίσης, στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, πρόστιμο 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψητοπωλείο) για εξυπηρέτηση (5) πελατών εντός του καταστήματος, στους οποίους επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά 106 παραβάσεις.

Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν:

             (72) παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:

•             20 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,

•             11 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,

•             24 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και

•             17 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

             (12) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους (300) ευρώ, ως εξής:

•             4 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,

•             4 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα  Θεσπρωτίας και

•             4 παραβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ