Πρόβα τουρισμού και… λεφτόδεντρα!

leoforeia perama

Πρόβα τουρισμού έκαναν οι αυτοδιοικητικοί της Άρτας! Ναι συμβαίνουν κι αυτά! Τρία τουριστικά λεωφορεία στάθμευσαν στις ειδικά διαμορφωμένες θέσεις που δημιουργήθηκαν και δόθηκαν προς χρήση, στην περιοχή της Παρηγορήτριας.

Είχε προηγηθεί η διέλευσή τους από το κέντρο της πόλης σε ώρες αιχμής, όπου διαπιστώθηκε η προσβασιμότητά τους.

Ο Δήμαρχος Αρταίων και Αντιδήμαρχοι, επιβιβαζόμενοι σ’ ένα τουριστικό λεωφορείο διαπίστωσαν σε πραγματικές συνθήκες – και μάλιστα με αυξημένη κίνηση λόγω των εορτών, την προσβασιμότητα της διαδρομής και μικρά κυκλοφοριακά θέματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης.

Στην διαδρομή αυτή παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Παντελής Κωλέτσος, η νέα Διοικητής Τροχαίας Βασιλική Ρομοσιού, τεχνικά συνεργεία του Δήμου και Δημοτικοί Αστυνόμοι.

Πέρα από την πρόβα… τουρισμού που έκαναν οι παράγοντες της Άρτας αίσθηση προκαλεί και δήλωση του Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη περί… λεφτόδεντρων!

«Ο τουρισμός δεν έρχεται από κανένα «λεφτόδενδρο». Έρχεται μέσα από υποδομές, από την ιδιωτική πρωτοβουλία, από το πως συμπεριφέρεται ο καθένας από εμάς, όταν για παράδειγμα ψάχνει να σταθμεύσει, από το πως διαφημίζουμε ή δυσφημίζουμε εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ