Πρωτοβουλία με νόημα από τον Πτηνοτροφικό Άρτας

ARTA_PTHNΟ Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας σε συνεργασία με το τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα συγκεντρώσει τρόφιμα και είδη ρουχισμού για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η συλλογή ξεκίνησε από την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστεί έως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, όταν και θα παραδοθούν τα προσφερόμενα αγαθά στα γραφεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Άρτα.

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Άρτας καλεί όλους τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της επιχείρησης, καθώς επίσης και όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση αυτή, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, λάδι, κονσέρβες, κ.α.), ρουχισμό (για ενήλικες και παιδιά), σχολικά είδη και κλινοσκεπάσματα, για τη στήριξη οικονομικά ανήμπορων συμπολιτών που έχουν ανάγκη της υποστήριξης και της βοήθειάς μας στις δύσκολες αυτές μέρες.

Τα είδη που θα προσφερθούν, πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.

Σημείο συγκέντρωσης βοηθημάτων: Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8πμ – 3μμ, στα γραφεία του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, 8ο χλμ Άρτας-Γαβριάς.

Κατόπιν συνεννόησης η παραλαβή θα μπορεί να γίνεται από τον χώρο σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2681041831.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ