Πρώτος πρωινός καφές!!! Τραπεζάκια έξω, αντισηπτικά, αποστάσεις…

proinos_kafes1

Ένα μεγάλο βήμα για την κάλυψη της απόστασης που χωρίζει την χώρα από την κανονικότητα και την καθημερινότητα που άφησε πίσω της στα τέλη Φεβρουαρίου έγινε το πρωί της Δευτέρας. Και δεν είναι άλλο από την λειτουργία της εστίασης. Καφέ και εστιατόρια άνοιξαν και πάλι και παρέες ξαναβρέθηκαν ήδη στον πρώτο πρωινό καφέ… Και σίγουρα ο καφές αυτός ήταν διαφορετικός, έμοιαζε με ανάσα από την δύσκολη καθημερινότητα του τελευταίου τριμήνου. Ο καφές και η συνάντηση έγινε με νέους κανόνες.. Χωρίς αγκαλιές και ασπασμούς και με αποστάσεις!

Εκτός από τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τα οποία έλαβαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην πλειοψηφία τους οι επιχειρηματίες του κλάδου, για να επιστρέψουν σήμερα στα καταστήματά τους, η αλλαγή στη φιλοσοφία της εστίασης στην Ελλάδα αποτελεί γεγονός μετά την πανδημία.

Τήρηση κανόνων απόστασης μεταξύ των τραπεζιών, αντισηπτικά, τήρηση οδηγιών από τους εργαζόμενους, τήρηση κανόνων υγιεινής στους κοινόχρηστους χώρους, αποφυγή συνωστισμού…

Είναι μερικές παράμετροι που γίνονται κανόνες.

Στη νέα πραγματικότητα βασικός και μεγάλος σύμμαχος είναι ο καιρός. Το καλοκαίρι βοηθά όχι μόνο τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και όλους όσους θέλουν να απολαύσουν έναν καφέ ή ένα φαγητό μετά το παράξενο, δύσκολο και διαφορετικό τρίμηνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ