Πρωτοφανής και καταδικαστέα επίθεση

TV1Πρωτοφανής μπορεί να χαρακτηριστεί για τα τοπικά δεδομένα η επίθεση που δέχθηκε ο πολύ καλός συνάδελφος την ώρα που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Ήπειρος TV1.

Ομάδα αγνώστων εισέβαλε στο στούντιο για να επιτεθεί με γιαούρτια και αυγά, ενώ η εισβολή και στο κοντρόλ του σταθμού δεν επέτρεψε την διακοπή του προγράμματος.

Δυστυχώς πρόκειται για μία ακραία πράξη που δεν συνάδει με τη δημοκρατία μας, δεν συνάδει με τον πολιτισμό μας, δεν συνάδει με την εποχή μας.

Πρόκειται για μία ενέργεια τρομοκρατίας και τρομοκράτησης που οφείλει να απομονωθεί και να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου και από τα μέσα ενημέρωσης.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν υποχρέωση να προάγουν τον διάλογο, να δίνουν λόγο σε όλους, όμως όσοι εισέβαλαν με αυτόν τον τρόπο στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού προφανώς δεν έχουν λόγο. Απλά με ακραίες ενέργειες επιδιώκουν να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Τέτοιας που εξαντλείται μόλις τα φώτα σβήσουν.

Γιατί όποιος πραγματικά θέλει να απευθυνθεί στην κοινωνία και να κριθεί από αυτή, το κάνει κοιτάζοντας την στα μάτια. Όχι κρυμμένος πίσω από την κουκούλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ