Πρώτο βραβείο για τα «Άστρα» στο Πάπιγκο!

Μια μεγάλη διάκριση για μια Ηπειρώτικη προσπάθεια. Ο ξενώνας ASTRA και το ρεστοράν του, απέσπασαν το πρώτο βραβείο TRADITIONAL GUESTHAOUSE OF THE YEAR και αποτελούν ένα από τα ξεχωριστά ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Τις υποψηφιότητες στα Greek Hotel of the Year Awards, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Hotel&Restaurant υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αξιολόγησε εικοσαμελής κριτική επιτροπή με πρόεδρους την Τζίνα Μαμιδάκη – Διευθύνουσα Σύμβουλο της Bluegr, τον Διονύση Σοτοβίκη – Αρχιτέκτονα και τον Αλέξη Γαληνό – Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΑΤΑ.

Μέλη της κριτικής επιτροπής είναι διακεκριμένοι επαγγελματίες της ανάπτυξης και λειτουργίας ξενοδοχείων, αρχιτέκτονες και δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

O ξενώνας «ΑΣΤΡΑ» βρίσκεται στο Μεγάλο Πάπιγκο. Αποτελείται από έξι ανεξάρτητες κατοικίες, δείγματα εξαιρετικής τοπικής αρχιτεκτονικής, με θέα στους πύργους της Αστράκας.

Κυρίαρχο στοιχείο στο εσωτερικό είναι η συνύπαρξη της πέτρας με το ξύλο. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό, με χρώματα και υφάσματα σε γήινους τόνους, ενώ ο φωτισμός αναδεικνύει τα δοκάρια των χειροποίητων ξύλινων σκεπών.

Ξεχωριστό και το εστιατόριο που διαθέτει. Ντόπια υλικά, προιόντα τοπικής παραγωγής, αγάπη για το σπιτικό φαγητό, είναι η χρυσή συνταγή που ακολουθείται από τους υπεύθυνους.

Χειροποίητες πίτες, τσίπουρο σε ένα μέρος από το οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει το τζάκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα και η εντυπωσιακή θέα για όλη την διάρκεια του έτους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ