Πρώτο σεμινάριο για τα αρωματικά φυτά

THIMARIΤο Εργαστήριο Γεωργίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της προσπάθειας για συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των παραγωγών άλλα και όσων επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με την καλλιέργεια των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών διοργανώνει ένα κύκλο σεμιναρίων.

Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου στις 28 και 29 Απριλίου 2012 με θέμα «Εισαγωγή στην καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών».

Το κόστος συμμετοχής στο σεμιναρίο είναι 120 ευρώ. Τα σεμινάρια υλοποιούνται στα πλαίσια προγράμματος που ενέκρινε η Επιτροπή Ερευνών του Α.Π.Θ. Στους εκπαιδευόμενους θα χορηγείται σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Επίκουρο καθηγητή Χρήστο Δόρδα στο τηλέφωνο 2310-998602 ή στείλτε το Δελτίο συμμετοχής με fax στο 2310998634 ή e-mail στην διεύθυνση chdordas@agro.auth.gr ή στην ιστοσελίδα http://www.aromaticplants.web.auth.gr/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ