Πρώτη συζήτηση στη Σύγκλητο για τη μεταφορά του Τμήματος Λογιστικής

preveza logistiki

Εκτενή ενημέρωση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έγινε κατά την συνεδρίαση της Τρίτης, σχετικά με την απόφαση που έχει λάβει το Τμήμα Λογιστικής Πρέβεζας για μεταφορά της έδρας στα Γιάννινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνεδρίαση της Συγκλήτου εξηγήθηκε η συγκεκριμένη απόφαση ώστε να έχουν πλήρη γνώση όλα τα μέλη της και στη συνέχεια αναλύθηκαν όλες οι παράμετροι για την εξασφάλιση της βιωσιμότητας του τμήματος.

Όπως είναι γνωστό το Τμήμα Λογιστικής Πρέβεζας είναι σ’ αυτά που επλήγησαν από την καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Το Πανεπιστήμιο εδώ και μήνες είχε ανοίξει την συζήτηση για την ενδυνάμωσή τους επιδιώκοντας στην κατεύθυνση αυτή και την ενεργοποίηση των τοπικών κοινωνιών.

Οι καθηγητές του Τμήματος Λογιστικής Πρέβεζας, κατά πλειοψηφία πήραν απόφαση το φθινόπωρο για μεταφορά της έδρας στα Γιάννινα. Η απόφαση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και στους φορείς της πόλης.

Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου δεν έλαβε απόφαση κατά την συνεδρίασή της, κάτι που αναμένεται να κάνει το αμέσως επόμενο διάστημα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ