Πρώτη συναυλία από το επίλεκτο Ηπειρωτικό Ensemble

Ensemble

H πρώτη Συναυλία του 15μελούς Επιλέκτου Ηπειρωτικού Ensemble με θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στις οκτώμιση το βράδυ, στην αίθουσα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, με τη συμμετοχή του λαουτίστα και Καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Βασιλείου Κώστα, του Ιορδανού βιολονίστα LaythSidiq και των καθηγητών του προγράμματος κ. Αθανασίου Βόλλα και Νεκταρίου Παπαγεωργίου.

Μετά από συνεχή λειτουργία δύο τουλάχιστον μηνών του ιδιαιτέρου αυτού Επίλεκτου Μουσικού Σχολείου που ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων θα έχουμε για πρώτη φορά την ευκαιρία να απολαύσουμε τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών και των καθηγητών τους, οι οποίες θα προσφέρουν ώθηση και όραμα και σε άλλους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τη Μουσική και ιδιαίτερα την Ηπειρώτικη Μουσική.

Την εκδήλωση οργανώνει η Μητρόπολη Ιωαννίνων και καλεί όλους και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους να προσέλθουν το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου και ώρα 8.30΄ το βράδυ στην αίθουσα Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος της Ζωσιμαίας Παδαγωγικής Ακαδημίας και να απολαύσουν μια μαγική μουσική βραδιά, επιδοκιμάζοντας τις δημιουργικές προσπάθειες των νέων αυτών παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ