Πρώτη πτήση charter για τη θερινή σεζόν

arodromio souidia

Με μουσική και τοπικά εδέσματα υποδέχθηκε η Ένωση Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων τους τουρίστες που ταξίδεψαν με την πρώτη πτήση charter της θερινής σεζόν, προκειμένου να κάνουν τις διακοπές τους στα παράλια της Ηπείρου.

Αυτή τη χρονιά «ποδαρικό» έκανε η σουηδική αεροπορική εταιρεία Novair, φέρνοντας τους πρώτους επισκέπτες από τη Στοκχόλμη. Οι πτήσεις της θα εκτελούνται για λογαριασμό του τουριστικού κολοσσού «Apollo», που δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο τα τελευταία πέντε χρόνια φέρνοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών στην Ήπειρο.

Στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου τους υποδέχτηκαν ο αερολιμενάρχης Ιωαννίνων, οι εκπρόσωποι του τουριστικού γραφείου, το Δ.Σ. της  Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων, τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, το Chef΄s Club Ηπείρου και ο πολιτιστικός σύλλογος «Epirus Folk Art».EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • arodromio souidia1

Οι πρώτοι ταξιδιώτες έλαβαν πληροφοριακό υλικό του προορισμού και πήραν μια γεύση της τοπικής κουζίνας, με εδέσματα και αναψυκτικά, ως καλωσόρισμα και ως ένα «ευχαριστώ» για την επιλογή τους να ταξιδέψουν προς το αεροδρόμιό μας.

Η Ένωση Ξενοδόχων υπενθυμίζει τη μεγάλη σημασία των πτήσεων charter για την παρουσία του αεροδρομίου στον διεθνή αεροπορικό χάρτη. Επιπλέον, επισημαίνει πως η σύνδεση της πόλης με διεθνείς προορισμούς μέσω των εταιρειών χαμηλού κόστους μπορεί να φέρει πολλαπλάσια οφέλη στον τόπο. Τέλος, επιδιώκει την ένταξη της αεροπορικής σύνδεσης Ιωάννινα – Ηράκλειο στις άγονες αεροπορικές γραμμές, καθότι αυτή η σύνδεση εκτιμάται πως θα ανοίξει νέους δρόμους για το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Ευχαριστεί για την υποστήριξη :

● Tην εταιρία ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ – Δ. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΕ.

● Την εταιρία Cava 800

● Τα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και τον σεφ κ.Αδάμο Δότσιο

● Την εταιρία Careand Tourism και την κα Ασπασία Πανδή

● Τα ΜΜΕ της περιοχής μας

● Τον ειδικό σύμβουλο επί αεροπορικών θεμάτων κ. Ευθύμιο Σέρμπη

● Tο Radio DeeJay και τον κ.Χάρη Τσίτο

● Την εταιρία παροχής εξοπλισμού του κ.Θεόδωρου Κολόκα

● Την εταιρία ηχητικών συστημάτων του κ.Λευτέρη Τζοβάρα

● Την εταιρία παροχής πάγου του κ. Πανταζή

●Την ξεναγό κα Κατερίνα Ιωαννίδου

● Τον φωτογράφο κ. Νικόλαο Τσιλίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ