«Πρώτη» Λάνταβου με… Μαυρολάγκαδο!

lantavos rizopoulos

Την πρώτη δημόσια παρέμβαση με την ιδιότητα του Συντονιστή στους Ορίζοντες Ηπείρου έκανε ο Άλκης Λάνταβος…

Η παρέμβαση έγινε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου της παράταξης για διάφορα θέματα της επικαιρότητας.

Ο κ. Λάνταβος ως Τζουμερκιώτης, επέλεξε να τοποθετηθεί για το ζήτημα του δρόμου στο Μαυρολάγκαδο, χαρακτηρίζοντας τα προβλήματα που ανακύπτουν στην συγκεκριμένη περιοχή ως ένα «βαρέλι δίχως πάτο».

Αυτό γιατί, όπως εξήγησε, όλες οι παρεμβάσεις της Περιφέρειας μέχρι σήμερα ήταν αποσπασματικές χωρίς καμία συνολική μελέτη.

«Πριν δύο χρόνια έγινε παρέμβαση για την αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου ανάντι του ποταμού και φέτος από την άλλη μεριά ταλαιπωρώντας τους κατοίκους επί 10 μήνες, ενώ η υπόσχεση της Περιφέρειας ήταν πως σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες. Αυτό δείχνει πόσο πρόχειρα προσεγγίζει το θέμα η Περιφερειακή Αρχή», σημείωσε ο κ. Λάνταβος και πρόσθεσε: «Η μελέτη που είχε υποσχεθεί η Περιφέρεια Ηπείρου για το Μπαλντούμα – Πράμαντα και σύνδεση με Εγνατία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Σε αυτή όμως προβλεπόταν η παράκαμψη το Μαυρολάγκαδου με γέφυρα. Αν είχε προχωρήσει η λύση αυτή το πρόβλημα θα είχε λυθεί. Αντ’ αυτού γίνονται αποσπασματικές παρεμβάσεις χωρίς διαφάνεια που κοστίζουν ακριβά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ