Πρωθυπουργικές δεσμεύσεις για του βουλευτή!!

mitsotakis giannakis

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να ασχοληθεί με το θέμα του Τμήματος Λογιστικής στην Πρέβεζα! Την πρωθυπουργική δέσμευση μεταφέρει μέσω των κοινωνικών δικτύων (!) ο τοπικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης!

Όπως λέει ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε δις κιόλας ενώπιον ακροατηρίου!

«Με τον Πρωθυπουργό συζήτησα και το θέμα της χρηματοοικονομκής και λογιστικής που αποτελεί φλέγον και ζωτικής σημασίας ζήτημα για τον Νομό μας και την απαίτηση όχι μόνον της παραμονής του Τμήματος στην πόλη μας, αλλά και την δημιουργία ολοκληρωμένης Πανεπιστημιακής Σχολής με συναφή Τμήματα.

Ο Πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί σε συνεργασία με το Αρμόδιο Υπουργείο με το θέμα μας, πράγμα που και δημοσίως μου επανέλαβε (και μάλιστα δις) εις ευήκοον όλων των παρισταμένων» σημειώνει ο γαλάζιος βουλευτής.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο άνοιξε το θέμα του Τμήματος Λογιστικής της Πρέβεζας και η μεταφορά του στα Γιάννινα..

Τι ήταν αυτό που έκανε τόσους μήνες τον Πρωθυπουργό να μην ασχοληθεί ώστε να έχει κάτι συγκεκριμένο να πει στην επίσκεψή του στην Πρέβεζα, δεν θα το μάθουμε ποτέ… Όπως δεν θα μάθουμε γιατί δεν έγινε ποτέ εκείνη η περίφημη συνάντηση του γαλάζιου βουλευτή και λοιπών τοπικών παραγόντων με την Υπουργό Παιδείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ