Πρωταθλητής και πολυνίκης ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ξαναπαίρνει τα σκήπτρα του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδας στην Κωπηλασία κατακτώντας τον τίτλο του 87ου Πανελληνίου πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην λίμνη της Καστοριάς μετά από ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό 5ήμερο αγώνων.

Η ομάδα του ΝΟΙ κατέκτησε συνολικά σε όλες τις κατηγορίες 17 μετάλλια εκ των οποίων 12 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα με τον περσινό πρωταθλητή ΝΟ Θεσσαλονίκης να καταλαμβάνει τη 2η θέση με 8 χρυσά μετάλλια 8 ασημένια και 5 χάλκινα  21 συνολικά. Και οι δυο σύλλογοι βέβαια στερήθηκαν των πολύτιμων υπηρεσιών των αθλητών τους που βρίσκονται με την Ολυμπιακή ομάδα στο Τόκιο, ο μεν ΝΟΘ των Κυρίδου Μαρία και Αννέτα και της Χριστίνα Μπούρμπου , ενώ ο ΝΟΙ του Στέφανου Ντούσκου.

Πολυνίκης στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών και ελ βαρών στα αγωνίσματα της Κυριακής αναδείχθηκε ο ΝΟ Θεσσαλονίκης με 3 χρυσά , 5 ασημένια και 23 χάλκινα ενώ ο ΟΕΑΝΑ Βόλου πήρε τη 2η θέση με 3 χρυσά, 4 ασημένια και 1 χάλκινο. Από τρία χρυσά κατά την τελευταία μέρα των αγώνων κατέκτησαν ακόμα ο ΝΟΙ , ο ΕΝΟΑ και ο ΙΟΘ.

Παρά το ότι οι κούρσες ξεκίνησαν μια ώρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού από το μεσημέρι και μετά ο συναγωνισμός ήταν μεγάλος με αποκορύφωμα τον τελικό των οκτακώπων που κέρδισε η ομάδα του ΝΟΙ.

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγά στη μνήμη του Θανάση Μητρούση και του Σταμάτη Λορέντζου που έφυγαν από τη ζωή πριν λίγο διάστημα.

Για μια ακόμη χρονιά οι τελικοί μεταδόθηκαν σε live stream από την Κωπηλατική Ομοσπονδία δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 3000 ανθρώπους να τους παρακολουθήσουν από όλα τα μέρη της γης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ