Προτάσεις των «Οριζόντων» για την τουριστική ανάπτυξη της Πάργας

rizopoulos spiros

Τις προτάσεις των Οριζόντων Ηπείρου για την τουριστική ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή της Πάργας παρουσιάζει ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής παράταξης μαζί με τον  υποψήφιο της Π.Ε. Πρέβεζας  Παύλο Μήτσο, βρέθηκαν στο Καναλάκι Πρέβεζας και έβαλαν στο «μικροσκόπιο» την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Όπως αναφέρει ο κύριος Μήτσος, η προσέλευση τουρισμού στην περιοχή παρουσιάζει μεγάλες ανισότητες , με το βάρος να πέφτει περισσότερο στην Πάργα και τα άλλα σημεία  να είναι αρκετά πίσω.  Γενικότερα η Ήπειρος δεν παρουσιάζει άνοδο του  τουριστικού της προϊόντος καθώς όπως επισημαίνεται,  η συμμετοχή της στο εθνικό προϊόν παραμένει κολλημένη στο 2% για πολλά χρόνια.

Ο κύριος Ριζόπουλος στο βίντεο τονίζει πως ο τουρισμός στην Ήπειρο είναι οδικός και ως εκ τούτου πρέπει να δοθεί έμφαση στα οδικά δίκτυα. Η αναβάθμιση των δρόμων  βρίσκεται στις προτεραιότητες του προγράμματος του για την Ήπειρο.

Επιπλέον όπως καταγράφεται στο βίντεο, ο τουρισμός στην Ήπειρο δεν είναι επαναλαμβανόμενος, που σημαίνει ότι η στρατηγική με τις εκθέσεις τουρισμού κρίνεται αποτυχημένη.

Ως εκ τούτου ο Σπύρος Ριζόπουλος αναφέρει πως  πρέπει να χαραχθεί εκ νέου στρατηγική με καλύτερη και πληρέστερη παρουσία του τουριστικού προϊόντος  της Ηπείρου στο διαδίκτυο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ