Προσωρινή αναστολή στα Κέντρα Μεταναστών

SYNORAΗ προχειρότητα δεν έχει όρια. Ακόμη και στα πιο σημαντικά θέματα που προκαλούν έντονες συζητήσεις η Βουλή επιδεικνύει μία απίστευτη προχειρότητα που παραπέμπει σε ευτελισμό των θεσμών. Κι αυτό συμβαίνει κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες με τις συνεχείς τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια.

Στην προσωρινή τώρα απόσυρση της τροπολογίας για τα κέντρα κράτησης μεταναστών, που έχει κατατεθεί σε το νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο υφυπουργός Μανώλης Όθωνας ανακοίνωσε στη Βουλή την απόσυρσή της, καθώς ήταν εκπρόθεσμη και, όπως δήλωσε, θα την επαναφέρει εμπρόθεσμα, την Τετάρτη, στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας, με ρυθμίσεις για το ΙΚΑ ΕΤΑΜ.

Η τροπολογία είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, με το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ να ζητούν την απόσυρση της τροπολογίας καθώς κατατέθηκε εκπρόθεσμα.

Το πρωί ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε επίσημα ότι το πρώτο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών θα λειτουργήσει στην Αττική μετά το Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ