Προς παραίτηση Δημοτικός Σύμβουλος στην Κόνιτσα

konitsa ne

Την πρόθεσή του να υποβάλλει παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου έκανε γνωστή στη συνεδρίαση του σώματος, το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Ρόμπολος εκλεγμένος με την παράταξη του Ανδρέα Παπασπύρου.

Αφορμή για την κίνηση αυτή αποτελεί η συνεχιζόμενη υποβάθμιση της περιοχής με το κλείσιμο των δύο τραπεζικών υποκαταστημάτων –Εθνικής και Πειραιώς- μέσα σε πέντε μήνες.

«Μία Κόνιτσα που κράτησε κάποιους νέους σε δουλειές και ειδικότερα στον πρωτογενή και τον δασικό τομέα αντιμετωπίζεται χωρίς να λαμβάνονται υπόψη εθνικοί, οικονομικοί και κοινωνικοί λόγοι για την στήριξή της. Είναι βαρύ το πλήγμα ως εδώ» σημείωσε και έκανε πως ανάλογα με την εξέλιξη του θέματος της Πειραιώς θα φτάσει μέχρι την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Η κίνησή μου νομίζω ότι θα στείλει ένα μικρό μήνυμα στους υπεύθυνους για την όλη κατάσταση. Είμαι άνθρωπος που πιστεύω στην τοπική αυτοδιοίκηση και στους ανθρώπους των τοπικών κοινωνιών.  Οι αυτοδιοικητικοί δεν είναι διακοσμητικά στοιχεία», υπογράμμισε ο κ. Ρόμπολος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ