Προς διάθεση 69 δημοτικοί λαχανόκηποι

Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι αποτελούν μια δράση  του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» που έχει σκοπό την υποστήριξη, διευκόλυνση και κάλυψη των αναγκών σε κηπευτικά, των ευπαθών ομάδων της πόλης αλλά και την στήριξή τους για κοινωνικοποίηση, βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, την δημιουργική απασχόληση καθώς και την ευκαιρία για άσκηση και αναψυχή παραχωρώντας τους προς καλλιέργεια τεμάχιο γης 50-70 τ.μ.

Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό λειτουργίας των Δημοτικών Λαχανόκηπων οι δικαιούχοι πρέπει να φροντίζουν για την ομορφότερη εικόνα του Δημοτικού Λαχανόκηπου και να διαμορφώσουν τον χώρο που καλλιεργούν, σύμφωνα με το σχέδιο που θα τους παρέχει το Ν.Π.Δ.Δ. Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. έτσι ώστε να υπάρχει αρχικά μια ομοιομορφία στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και η απαραίτητη ασφάλεια για όλους τους δικαιούχους.

Ο ΟΚΠΑΠΑ κάνει γνωστό στους πολίτες ότι διατίθενται 69 ακόμα τεμάχια των 50-70 τ.μ. προς καλλιέργεια και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στο 2651054266.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ