Προς απένταξη το Κέντρο Ανοιχτού Εμπορίου στην Άρτα

open mall artas

Κεραυνό εν αιθρία αποτελεί η απάντηση της Διαχειριστικής Αρχής προς τον Εμπορικό Σύλλογο της Άρτας σχετικά με την τύχη του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου –Open Mall- για το οποίο συμπράττουν Σύλλογος και Δήμος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος έχοντας τις ανησυχίες του για την πορεία του έργου καθώς δεν έχει δημοπρατηθεί απευθύνθηκε στην Διαχειριστική Αρχή η απάντηση της οποίας προκαλεί εντύπωση και σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις και εξελίξεις.

Όπως σημειώνει λοιπόν τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατατέθηκαν στον προβλεπόμενο χρόνο, απαιτείται επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα και  υπογραμμίζει ότι «η πράξη μπαίνει σε καθεστώς επιτήρησης καθώς δεδομένων των συνθηκών είναι πιθανή η απένταξή της από το ΕΠΑΝεΚ».

Ο Εμπορικός Σύλλογος επιρρίπτει ευθύνες στην Δημοτική Αρχή και ζητά να δοθούν άμεσα απαντήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Δυστυχώς, το όραμα για το OPEN MALL του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας  Δημήτρη Χουλιάρα και του Διοικητικού Συμβουλίου, που για μια δεκαετία πάλευαν να έρθει στην πόλη μας το έργο  και που θα αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα της τοπικής οικονομικής επιχειρηματικότητας , προσκρούει σε μια δημοτική αρχή που «κοιμάται τον ύπνο του δικαίου», σημειώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ