Προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος με θέα το Μέτσοβο

METSOBO KAMPΜε σύμμαχο τον καιρό, οι λάτρεις του ορεινού τρεξίματος, οι επαγγελματίες και οι ερασιτέχνες αθλητές, συμμετείχαν στο 1ο προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο, υπό την καθοδήγηση του αθλητή της The North Face, Νίκου Καλοφύρη.

Ο έμπειρος αθλητής καλωσόρισε τον κόσμο, στην πανέμορφη Ήπειρο, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μετσόβου και ανέλαβε την ενημέρωση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούσαν την βελτίωση της τεχνικής τους στο ορεινό τρέξιμο, στην θεωρία και την πράξη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε τον εντοπισμό και τη διόρθωση των μυϊκών ανισορροπιών, με ειδικές ασκήσεις ευθυγράμμισης του σώματος, την ανάλυση των τεχνικών τρεξίματος στο ορεινό πεδίο και την επίδειξη και τον σχεδιασμό προπονητικών μονάδων για το επόμενο διάστημα προετοιμασίας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, να προπονηθούν σε τεχνικό ορεινό πεδίο με εναλλαγές ταχύτητας (fartlek), να ενδυναμώσουν τους μύες τους με ειδικές αλτικές ασκήσεις και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά του Μετσόβου, με κύριο στόχο την συνολική βελτίωση της τεχνικής τους. Παράλληλα, ο Καλοφύρης τους ενημέρωσε για τα νέα δρομικά παπούτσια της εταιρείας The North Face για τη σεζόν «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015».

Την Κυριακή, έτρεξαν όλοι μαζί την διαδρομή του Ursa Trail.

Στους τυχερούς συμμετέχοντες που παρακολούθησαν το 1ο προπονητικό camp ορεινού τρεξίματος, ήταν και ο νικητής του διαγωνισμού του Explorers’ Society που παρέλαβε ως δώρο ένα σακίδιο πλάτης από την The North Face.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ