Προπόνηση και κοπή πίτας από το Σύλλογο Δρομέων

silogos dromeon

Καλημερίζοντας το 2022, μέλη του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων και δρομείς της πόλης  έδωσαν το καθιερωμένο  πρωτοχρονιάτικο  ραντεβού τους στην Πλατεία Μαβίλη και  ξεκίνησαν την πρώτη τους προπόνηση για το νέο έτος, «γράφοντας» έτσι τα πρώτα τους φετινά χιλιόμετρα.

Την δραστηριότητα αυτή διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων ο οποίος είχε την χαρά να δει τα μέλη του αλλά και φίλους δρομείς της πόλεως να τρέχουν όλοι μαζί, φορώντας τα χειμερινά αθλητικά ρούχα τους, τηρώντας τους προβλεπόμενους υγειονομικούς κανόνες, αλλά κυρίως «φορώντας» την καλή τους διάθεση , στέλνοντας έτσι μήνυμα ότι η άθληση είναι σύμμαχος της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • silogos dromeon1

Με το τέλος της προπόνησης κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα που βρήκε ως τυχερούς, πετυχαίνοντας το φλουρί, τον σύλλογο δρομέων Ιωαννίνων και τα τέκνα της δρομέα Μαρίνας Οικονόμου.

Ο ΣΔΙ κρίνει σκόπιμο να ευχαριστήσει τον φωτογράφο Μιχάλη Βακάρο που  στέκεται πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα του ΣΔΙ και γενικότερα της πόλης μας .

Με την ευκαιρία της πρωτοχρονιάτικης προπόνησης ο Σ.Δ. Ιωαννίνων εύχεται σε όλους τους δρομείς να έχουν υγεία, να απολαύσουν τα προπονητικά και αγωνιστικά χιλιόμετρα του νέου έτους.

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά , ευτυχία και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ